LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax 2 Houses in Sax
Go to street view!
Zu Google Maps

Über diese Villa

Hovedhuset har 3 soveværelser, 1 badeværelse, køkken, spisekammer, en stor stue med højt til loftet, en pejs og et stort vindue med en fantastisk udsigt. Hvis du kan lide fugletitting, kan du nyde mindst ti forskellige arter fra vinduet. Huset har gulvvarme, som er perfekt til de kolde vinternætter og isolerede vinduer med termisk brobrud og sikkerhedsglas, så der ikke er behov for barer (rejas) på ydersiden.

Pensionatet har et bebygget areal på 55 m2 med et stort vindue på 4 x 1,8 m foran. Denne del af ejendommen blev bygget som et yoga-/malerområde, men kunne bruges som gæstehus for familie og venner, da det har nyt badeværelse og køkken. Det store vindue har udsigt til nogle fantastiske udsigter over dalen og slottet i det fjerne.

Mellem de to huse er der en stor 10x4 m svømmehal. 1 m i dybden i den lave ende og 2 m i den dybe ende.

7000 m2 af grunden er indhegnet og omgivet af cypresser for privatlivets fred og 3.000 m2 til siden, som ikke er indhegnet, der kunne bruges til stalde. Parkeringshavn til to biler, tre hundehuse, hønsegårde, (for at nyde friske økologiske æg) og en anden lille bygning, der bruges til opbevaring (cykler/udstyr/værktøjer).

I skumringen om sommeren kan du forestille dig at være i Serengeti, hvis du gør oliven i det fjerne til akacier. Og bag huset er der en gruppe på tre små bjerge, der er vidunderlige. Bedste sted at vandre for fornøjelse, selv om natten, da det er et fredeligt område. Asfalteringsvejen ender ved ejendommen, og der er få naboer, nok til ikke at føle sig alene, men med en vis afstand til at mærke stedets eksklusivitet.