LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro Casa Lazaro
Go to street view!
Zu Google Maps

Über diese Landhaus

Dette landsted ligger lige uden for den dejlige landsby Chinorlet, en nærliggende landsby til Pinoso, som ligger ca. 10 minutters kørsel væk.

Chinorlet har en folketælling på 192 indbyggere, på trods af at befolkningen i feriesæsonen stiger til omkring 300 indbyggere. De fleste af indbyggerne er ældre og har altid levet fra landbrug eller fra små virksomheder som et bageri, en købmand, en restaurant, en frisørsalong ... Landsbyen har et par bar / restauranter, et B & B og et bageri men Pinoso er den nærmeste by, hvor du finder alle dine bekvemmeligheder som supermarkeder, butikker, medicinske centre osv.

Dette landsted har 4 soveværelser, 1 badeværelse, en åben plan opholdsstue / spiseplads, et nybygget vinterhave og en pool udenfor. Huset ligger på en grund på omkring 3000m2, der er delvis indhegnet. Ejeren arbejder i øjeblikket på huset, men arbejder kun på mindre ting som køkkenet og dele af ydersiden. Ejendommen har lysnettet vand og elektrisk.