LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris Villa Iris
Go to street view!
Zu Google Maps

Über diese

Denne fabelagtige villa ligger i en høj beliggenhed i den smukke La Zarza-dal, en 15 minutters kørsel til den velhavende by Pinoso.

Villaen er færdig med en meget høj standard og har storslået udsigt over dalen. Elektrisk låge åbner op til den grusede indkørsel, der fører gennem de anlagte haver. Der er en stor træpergola, perfekt til udendørs siddepladser og spisestue, som er placeret ved siden af ​​den 8m x 4m swimmingpool, der ligger i en brolagt solterrasse. Villaen har en stor veranda, hvoraf en del er glaseret med glasgardiner for at nyde udsigten i vintermånederne. Den store lounge-spisestue har en pejs og en morgenmadsbar åben til det fuldt udstyrede køkken med bordplader af granit. Overfor køkkenet er der et bryggers med dør til det udvendige tørreområde. Det store soveværelse har eget badeværelse med separat omklædningsrum og dobbeltdøre til verandaen og poolområdet. Der er et yderligere soveværelse med dobbeltseng og en familie-brusebad. Garagen og opbevaringsrummet er placeret i underbygningen sammen med centralvarmepelletskedel.

Solpanelerne på taget fungerer året rundt efter varmt vand enten til huset eller til opvarmning af poolen.

Ejendommen drager fordel af centralvarme, britisk tv, internet, telefon og anlagte haver.

Denne villa skal ses for at værdsætte kvaliteten af ​​bygningen og den fantastiske beliggenhed og udsigt.