LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa Villa Preciosa
Go to street view!
Zu Google Maps

Über diese Villa

Denne dejlige, godt præsenterede villa ligger i Salinas -dalen og kun 5 minutters kørsel til byen Salinas. Der er en smuk udsigt over bjergene og det omkringliggende landskab fra ejendommen. Alicante lufthavn og strande er kun 30 minutter væk.

Villaen er tilgængelig fra en asfaltvej via en presset privat indkørsel. Elektriske porte åbner op til den lav vedligeholdte havegrund beplantet med modne træer og udstyret med et automatisk vandingssystem. Der er grantræer omkring omkredsen af ​​grunden, og der er et græsplæneområde omkring poolen på 12 x 5 m. Der er mere jord på bagsiden af ​​ejendommen, der består af 3 have beplantet med mandler og oliven og en mark på forsiden af ​​villaen.

Køkkenet er godt udstyret med egetræsenheder og granitplader, opvaskemaskine, induktionskogeplade og elektrisk ovn. Der er et separat bryggers med vaskemaskine og en elektrisk vandvarmer, en dør fører til haven. Spisestuen er åben til køkkenet og stuen. Terrassedøre fører ud til en terrasse. Der er egetræsgulve i hele huset. Der er en integreret dobbeltgarage og en skyggefuld overdækket terrasse. Andre skyggefulde siddepladser er placeret omkring huset.

Der er 3 soveværelser med dobbeltsenge, 2 med indbyggede skabe og soveværelset har eget badeværelse, der er også et yderligere komplet familiebadeværelse.

Trapper fører op til tagterrassen med 360 graders udsigt over dalen og til naturparken og skovområderne.

I haven er der en separat casita, grill, som er helt fantastisk og fuldt udstyret med aircondition, inklusive et massivt træbord med plads til 12, en stor brødovn, opvaskemaskine, gaskomfur Der er knyttet et luksusbruser og toilet.

Der er også en stor træhytte, en værksted og en bilport til 2 biler.

Ejendommen nyder godt af et monteret vandfilter, el -vand, el, termoruder, internet, telefon, rejas til alle vinduer og flueskærme. Der er aircondition i hele huset og adgang for handicappede rampe.