LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
Sorry! This property is SOLD. Please contact us directly for alternatives which we are sure to have!
Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa Villa Rosa
Go to street view!
Zu Google Maps

Über diese Villa

Deze charmante vrijstaande villa is gelegen in een rustige omgeving, op korte loopafstand van het marktstadje Alguena.

Elektrische poorten leiden naar de prachtige, gemakkelijk te onderhouden tuinen met veel volwassen planten en bomen. en schaduwrijke plekken om te eten en te ontspannen. Er is een zwembad van 8 x 4 m en een houten casita.

De woning bestaat uit het hoofdgebouw, een grote garage en een apart gastenverblijf met een slaapkamer op de bovenverdieping, een keuken en een badkamer.

Het hoofdhuis heeft een open keuken, woonkamer en eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De keuken is zeer goed uitgerust met kwaliteitsmeubels, granieten werkbladen, vaatwasser, granieten werkbladen, elektrische inductiekookplaat en oven. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer, een dressing en een linnenkast. Er is ook een tweede lichte woonkamer met een deur naar de zijpatio

De woning is voorzien van airconditioning in de grote slaapkamer en woonkamer en
centrale verwarming op olie. Er is leidingwater en elektriciteit en er is een volledig zonnestelsel geïnstalleerd. De woning is aangesloten op het hoofdriool. Er zijn nieuwe hoogwaardige dubbele beglazing geplaatst.

De villa is instapklaar en verkeert in een mooie staat. Vroeg bekijken aanbevolen.